Erhvervsbyggeri i hovedentreprise eller totalentreprise

​Skal du have bygget nyt, eller har du et andet større byggeprojekt, som kræver hjælp fra et erfarent og professionelt byggefirma, så er du kommet til det rette sted. Hos DFS Byg ApS løser vi byggeopgaver i enten hovedentreprise eller totalentreprise for erhvervpå store dele af Sjælland. Vi kan blandt andet hjælpe med udskiftning af vinduer, facadeisolering, renovering af lejligheder, ny tagkonstruktion og nybyggeri.

Fordelene ved en totalentreprise

Har du et større byggeprojekt, kan det i langt de fleste tilfælde godt betale sig at få foretaget byggeriet i en totalentreprise. Dermed slipper du selv for at koordinere med de forskellige rådgivere og entreprenører, som typisk er inde over et større byggeri.

Hos DFS Byg ApS sørger vi for at være med hele vejen, hvis du lader os varetage din totalentreprise. Vi bestræber os altid på at gøre byggeprojektet så smertefrit og let for bygherre som muligt og vi tilbyder professionel byggestyring fra start til slut.

Vi sørger derudover for, at du får kompetent rådgivning undervejs, så du får den rette løsning, som du har ønsket.

Hvad er en hovedentreprise?

Mens et byggefirma ved en totalentreprise står for alle dele af byggeriet, så har du selv mulighed for at være en del af alle godkendelser og projektmaterialer i forbindelse med en hovedentreprise. Hovedentreprenøren har til opgave at stå for den udførende del af selve byggeriet og herunder underentreprenørerne.

Den helt store forskel på en fagentreprise og en hovedentreprise ligger i, hvem der har ansvaret for byggeledelsen. I en fagentreprise er det bygherren, der har ansvaret, mens det ved en hovedentreprise er hovedentreprenørens ansvar.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige entrepriseformer, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på din byggeopgave. Ring til os på telefon 71 99 04 06 eller skriv til vores e-mail info@dfs-byg.dk.

Vi bestræber os på at gøre byggeprojektet så let og smertefrit for bygherre som muligt.

Vi styrer byggeprojektet fra start til slut!

Kontakt os

DFS Byg ApS

Cvr: 40822755

Hammerholmen 18 2650 Hvidovre

Ring eller send os en besked

71 99 04 06  E-mail