Nybyggeri for erhverv

Skal du have bygget nye ejendomme/erhvervslokaler, står vi hos DFS Byg ApS klar til at hjælpe. Vi har 13 års erfaring med nybyggeri og vi bygger for erhverv på hele Sjælland. Vi udfører blandt andet hovedentreprise, udskiftning af vinduer, facadeisolering, renovering af lejligheder og ny tagkonstruktion.

Lad os varetage hele dit nybyggeri

Vi tilbyder opgaven udført i både hovedentreprise og totalentreprise og dermed kan du med stor fordel lade vores byggefirma varetage alle dele af dit nybyggeri. Vi sørger for at styre projektet fra start til slut og vi er selvfølgelig med undervejs i hele byggeprocessen og i alle byggeriets faser. Derudover sørger vi for at koordinere de forskellige faggrupper der skal ind over byggeriet og vi holder opsyn med, at det hele forløber som det skal.

Vi lægger stor vægt på, at byggeprojektet bliver så let og smertefrit som muligt, da vi ved, at det kan være omfattende at bygge nyt. Vi har dog erfaringen og ekspertisen til at varetage dette for dig.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på nybyggeri afhænger i høj grad af, hvad dit budget er, og hvad dine ønsker og behov er for byggeriet. Derudover afhænger den endelige pris blandt andet også af, hvor stort et byggeri der er tale om, og hvad du har af ønsker og krav til materialer og lignende. Uanset opgaven tilbyder vi dog altid en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på dit byggeprojekt

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at lade os varetage dit nybyggeri eller har du brug for kompetent rådgivning, må du endelig kontakte os. Det gælder også hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring for en uforpligtende samtale på telefon 71 99 04 06. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail: info@dfs-byg.dk.

Vi bestræber os på at gøre byggeprojektet så let og smertefrit for bygherre som muligt.

Vi styrer byggeprojektet fra start til slut!

Kontakt os

DFS Byg ApS

Cvr: 40822755

Hammerholmen 18 2650 Hvidovre

Ring eller send os en besked

71 99 04 06  E-mail