Udskiftning af vinduer og andre former for energioptimering

Er vinduerne i bygningen blevet gamle og nedslidte, eller er de utætte, så det trækker ind i bygningen? Så lad DSF Byg stå for udskiftningen af dine vinduer. Vi har mange års erfaring inden for både udskiftning af vinduer og andre former for energioptimering, som vi udfører for erhvervskunder og boligforeninger på Sjælland.

Vi hjælper derudover med hovedentreprise, facadeisolering, renovering af lejligheder, ny tagkonstruktion og nybyggeri.

Få en komplet energioptimering hos os

Når vi tilbyder udskiftning af vinduer, kan vi i samme omgang også energioptimere resten af ejendommen, hvis det ønskes. Vores energioptimering indebærer blandt andet at udskifte de gamle vinduer til nye vinduer med energiruder og efterisolering af din tagkonstruktion.

Vi kan tilbyde udskiftning af alle slags vinduer, herunder både store glaspartier, energivinduer og flere forskellige typer vinduer, og vi kan stå for hele processen med monteringen af dine nye vinduer.

Få rådgivning om den bedste løsning

Vi lægger stor vægt på at tilbyde grundig rådgivning til vores kunder, så du har mulighed for at få den bedste løsning til lige netop dit behov og budget. Det er langt fra tilfældet, at alle bygninger har behov for den samme energioptimering og vi kan derfor tilpasse behovet til lige netop din bygning eller ejendom. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på montering af vinduer afhænger blandt andet af:

  • ​Hvor mange vinduer der skal udskiftes
  • Hvilken type ruder du vælger
  • Hvor store vinduerne skal være
  • Hvilket materiale vinduerne skal være fremstillet af

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 04 06 eller e-mail info@dfs-byg.dk, hvis du kunne tænke dig at få en konkret pris på din opgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender omfang, og hvad der ellers er af behov for energioptimeringen.

Vi bestræber os på at gøre byggeprojektet så let og smertefrit for bygherre som muligt.

Vi styrer byggeprojektet fra start til slut!

Kontakt os

DFS Byg ApS

Cvr: 40822755

Hammerholmen 18 2650 Hvidovre

Ring eller send os en besked

71 99 04 06  E-mail