Renovering af ejendomme​

Hos DFS Byg ApS har vi stor ekspertise inden for renovering/modernisering af ejendomme, som vi udfører for erhvervskunder på Sjælland, primært Storkøbenhavn og omegn. Skal vi også hjælpe dig? Vi udfører hovedentrepriser og totalentrepriser, hvor vi blandt andet udfører følgende opgaver: udskiftning af vinduer, facadeisolering, ny tagkonstruktion og nybyggeri.

Vi kan varetage hele byggeprojektet fra start til slut

Vi er med fra start til slut under hele renoveringen og vi kan være behjælpelige med alt inden for renovering af lejligheder. Vi kan både leverer og monterer de valgte materialer, ligesom vi også kan være behjælpelige med rådgivning fra start, så du får en gennemtænkt løsning der matcher dine ønsker, behov og ikke mindst dit budget.

Vi har mange års erfaring med blandt andet totalentrepriser og hovedentrepriser, så du har mulighed for at lade os varetage hele entreprisen. Derved slipper du selv for at stå for koordineringen af de forskellige håndværkere, der som regel er involverede i et projekt som renovering af ejendomme.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med renovering af ejendomme.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde med renovering af ejendomme. Har du brug for kompetent rådgivning eller et uforpligtende tilbud, hører vi ligeledes meget gerne fra dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 71 99 04 06, men du kan også skrive til vores e-mail info@dfs-byg.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Sammen finder vi den rette løsning til den rette pris.

Vi bestræber os på at gøre byggeprojektet så let og smertefrit for bygherre som muligt.

Vi styrer byggeprojektet fra start til slut!

Kontakt os

DFS Byg ApS

Cvr: 40822755

Hammerholmen 18 2650 Hvidovre

Ring eller send os en besked

71 99 04 06  E-mail