Profil

DFS Byg er din professionelle håndværker og entreprenør, og vores speciale ligger i at udføre og lede store og mellemstore byggeprojekter, som involverer en række forskellige håndværkere/faggrupper og derfor kræver en del koordinering og en grundig planlægning af byggeprocessen.

Vi er et hold af dedikerede medarbejdere, der hver især brænder for det vi laver. Vores hverdag er præget af tæt dialog, vidensdeling og sparring. Vi har stor interesse i at skabe resultater der stemmer overens med dine forventninger. Derfor indleder vi også en grundig dialog med dig fra starten, så du ved præcis hvad du kan forvente af os. Samtidig kan Du/I være helt sikre på resultatet bliver yderst tilfredsstillende.

Vi har stort fokus på den gode kvalitet uanset hvad vi skal lave for dig. Det er vigtigt at du er tilfreds med resultatet og samtidig kan have glæde af det i mange år frem.

Vi er fagligt stolte og har en håndfuld samarbejdspartnere inden for alle genre af håndværkerbranchen, der alle sætter lige så høje standarder for kvalitet som os selv. Derfor kan vi altid være sikre på, at vi overlader et perfekt resultat til dig.

Vi varetager dit byggeprojekt fra du kontakter os, til vi overleverer et færdigt byggeri til dig – og vi har det store overblik hele vejen, så du ikke behøver bekymre dig om noget.

Vi bestræber os på at gøre byggeprojektet så let og smertefrit for bygherre som muligt.

Vi styrer byggeprojektet fra start til slut!

Kontakt os

DFS Byg ApS

Cvr: 40822755

Hammerholmen 18 2650 Hvidovre

Ring eller send os en besked

71 99 04 06  E-mail