Tagkonstruktioner

​Skal det eksisterende tag have en ny tagkonstruktion, eller skal der opsættes en ny tagkonstruktion i forbindelse med et byggeri? Så står vi hos DFS Byg ApS til rådighed. Vi har mange års erfaring inden for branchen og vi bygger gerne en ny tagkonstruktion for erhvervskunder på Sjælland, primært Storkøbenhavn og omegn.

Vi tilbyder derudover hjælp med blandt andet hovedentrepriser, udskiftning af vinduer, facadeisolering, renovering af lejligheder og nybyggeri.

Vælg mellem forskellige konstruktioner og materialer

Vi tilbyder opbygning af forskellige konstruktioner og vi kan ligeledes tilbyde flere forskellige typer materialer, så du kan få lige netop den løsning du ønsker. Vi kan både sørge for alle materialerne, samt hele opsætningen og monteringen af ny tagkonstruktionen.

Vi kan både bygge en tagkonstruktion til fladt tag og tage med hældning. Vi tilbyder rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at vurdere hvilken tagkonstruktion der vil være den rette på din bygning, eller hvis du har brug for en gennemgang af fordele og ulemper ved de forskellige typer materialer.

Hvad koster en ny tagkonstruktion?

Prisen på en ny tagkonstruktion afhænger blandt andet af, hvilken type konstruktion der skal laves og hvilke materialer der vælges. Derudover afhænger den endelige pris også af, om vi skal nedtage eksisterende konstruktion og bygge nyt eller om vi skal blot skal renovere den eksisterende konstruktion.

Vi udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave

Kunne du tænke dig at få en konkret pris på en ny tagkonstruktion, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 04 06 eller e-mail info@dfs-byg.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave og vi står også til rådighed hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du har brug for rådgivning omkring valg af materialer eller lignende.

Vi bestræber os på at gøre byggeprojektet så let og smertefrit for bygherre som muligt.

Vi styrer byggeprojektet fra start til slut!

Kontakt os

DFS Byg ApS

Cvr: 40822755

Hammerholmen 18 2650 Hvidovre

Ring eller send os en besked

71 99 04 06  E-mail